Steenmarter.com
 
 

Steenmarter in huis

Steenmarters bivakkeren in huizen zodat ze op overdag op een veilige en droge plaats rustig kunnen slapen. Vooral in de winter zijn steenmarters in warme gebouwen te vinden. Steenmarters komen binnen via gaten of spouwmuurroosters die kapot. Ook kunnen ze via het dak binnen komen, met behulp van begroeiing, dat tot het dak van het huis gaat.

Overlast
Steenmarters kunnen in huis voor allerlei overlast zorgen. Geluidsoverlast of stankoverlast (uitwerpselen) zijn verre van prettig. Het best kun je direct maatregelen nemen om de steenmarter te 'verjagen'. Het doden van steenmarters mag niet van de Flora- en faunawet en veel zin heeft het niet, want de plaats van de gedode steenmarter wordt vaak weer overgenomen door een andere steenmarter.

Steenmarter verjagen
Je kunt steenmarters op verschillende manier uit je huis verjagen. Vaak zijn dit soort maatregelen voldoende om de steenmarter buiten je huis te houden. We hebben hieronder een aantal manieren op een rijtje gezet.

1. Steenmarters zijn gevoelig voor hoge geluiden. Veelal worden steenmarters buiten de deur gehouden door het installeren of het plaatsen van een apparaat die hoge signalen uitzendt.

Een tweetal producten die je kunt kopen om een steenmarter in huis te verjagen:
Stekker tegen marters
Steenmarter verjaag systeem

2. Bepaalde geuren kunnen werken om de steenmarter uit je huis te houden.

3. Mochten de maatregelen die je zelf hebt genomen niet helpen dan kun je de gemeente bellen. Er zal dan iemand van de ongediertebestrijding langs komen en proberen om de steenmarter te vangen en uit te plaatsen. De gemeente kan ontheffing krijgen van de provincie om de steenmarter opzettelijk te verstoren, te vervangen en later uit te plaatsen.
 

      Product Geschikt voor Prijs  

Steenmarters verjagen in huis
Dit product verjaagt steenmarters door middel van geluid. Door een krachtig ultrasonisch geluidsignaal die iedere vijftien seconden wordt afgespeeld worden steenmarters afgeschrikt.
€ 29,95


contact | privacy policy | disclaimer | 2012 alle rechten voorbehouden