Steenmarter verjagen

Je kunt op verschillende manieren steenmarters bestrijden. Een steenmarter doden heeft niet zoveel zin, omdat het territorium van een gedode steenmarters namelijk vrij snel overgenomen door een andere steenmarter. Bovendien is het wettelijk verboden, omdat de steenmarter beschermd is. Je kunt de steenmarter beter op afstand houden.

Tips:
– Steenmarters hebben hekel aan een hoog piepend geluid. Apparaatjes die een dergelijk geluid maken kun je installeren in de ruimte waar je last hebt van een steenmarter. Dit hoge geluid horen alleen steenmarters en is vaak bijzonder effectief om de steenmarter buiten de deur te houden.

– Plaats in de ruimte waar je last van steenmarters hebt een pantykous met hondenhaar. Een hond is de natuurlijke vijand van de steenmarter. Door de geur van het hondenhaar zal de hond de ruimte mijden. Wel is

– Een mogelijkheid met geur is ammoniak. Leg een doek ammoniak op de plaats waar de steenmarter bivakkeert. Ook een toiletblokje met citroengeur helpt.

– Je kunt ook speciale anti-marter spray kopen.

– Heb je last van steenmarters in je auto? Parkeer de auto op fijn gaas, daar hebben steenmarters een hekel aan. Of installeer in je auto een apparaatje met een hoog geluid. Ook hier hebben steenmarter een hekel aan.

Een aantal handige producten op een rij:
1. Een systeem met een hoog piepend geluid dat alleen hoorbaar is voor de steenmarter en die zij als bijzonder irritant ervaren. Hierdoor zal de steenmarter op afstand blijven.

2. Speciale anti marter spray voor in de auto

3. Een apparaat met een hoog piepend geluid voor in de auto.

      Product Geschikt voor Prijs

Garden Protector 2
Dit systeem voor binnen en buiten verjaagt steenmarters door middel van een flits en geluid systeem.
€ 39,95

Verjager op zonne-ennergie
Dit product heeft geen batterijen nodig en is daardoor geschikt voor buiten. Het apparaat produceert 3 verschillende in te stellen frequenties.
€ 33,57

Steenmarters verjagen in huis
Dit product verjaagt steenmarters door middel van geluid. Door een krachtig ultrasonisch geluidsignaal die iedere vijftien seconden wordt afgespeeld worden steenmarters afgeschrikt.
€ 29,95

Verjager op zonne-ennergie
Door middel van hoge tonen wordt de steenmarter verjaagd.
Er zijn drie instelbare ultrasone frequenties, voor ieder dier (ook ratten en muizen) zijn eigen frequentie.
€ 14,95

Marterspray voor de auto
De spray beschermt je auto tegen steenmarters. Hierdoor voorkom je beschadigingen aan leidingen en kabels. De spray heeft daarnaast anti-corrosieve eigenschappen.
€ 9,95
 

 

Marter vrij met shock voor in de auto
Dit apparaat combineert hoge tonen met kleine stroomschokjes. Dit product is aan te raden omdat het in combinatie met stroomschokjes veel effectiever is dan producten met alleen hoge tonen.
€ 39,95